top of page

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

 

Íme néhány válasz a termékeinkkel kapcsolatban gyakran feltett kérdésekre. Ha itt nem talál választ kérdésére, írjon nekünk az info@physicool.hu címre, és szívesen segítünk.

 

EGÉSZSÉG ÉS BIZTONSÁG


BIZTONSÁGOS HASZNÁLÁSA VERSENYEK ALATT?
Igen. A Physicool-t kifejezetten úgy tervezték, hogy megfeleljen az összes versenyszabálynak. A termékek nem rendelkeznek doppingkockázattal, ill. semmilyen hatóanyaggal sem, a hatásukat működési mechanizmusuk által fejtik ki.

 

A PHYSICOOL OKOZ BŐRIRRITÁCIÓT?
Nem, a Physicool nem okozhat irritációt. A Physicool termékcsalád tagjait alapos emberi tesztelésen estek át. Orvostechnikai eszköz besorolással rendelkeznek.


BIZTONSÁGOS A BANDÁZST KÉT ÓRÁN TÚL IS FENTHAGYNI A KEZELT TERÜLETEN?
Igen, a kötés előbb-utóbb kiszárad, és mivel egy pamut támasztókötésről van szó, nyugodtan rajta lehet hagyni a kezel területen, akár éjszakára is.


HOGYAN KELL HASZNÁLNI


HASZNÁLHATJUK A PHYSICOOL HŰTŐFOLYADÉKOT BÁRMILYEN KÖTÉSSEL?
Nem. A kötszerünk speciális, egyedi szövéssel rendelkezik. 100%-ban fe
stetlen pamutból készül, amelynek megvan a maga természetes rugalmassága, így a felhordás során kompressziót lehet alkalmazni.
A Physicool kötést tudományosan úgy fejlesztették ki, hogy megkösse a hűtőfolyadékot a kötszer felületén, és biztosítsa a hűtőfolyadék folyamatos párolgását több órán keresztül. Ezt a kötszer egyedülálló szövésével érik el, amely nyitott cellás technológiát alkalmaz, amely a hűtőfolyadékot a „cellákba” zárja, és folyamatos hűtőhatást szabadít fel.


MOSHATÓ A PHYSICOOL KÖTÉS?
Igen. Úgy lehet mosni, mint egy normál pamutkötést, meleg mosásban.


MEDDIG ÁLL EL A PHYSICOOL?
Lezárt csomagolásában a Physicool korlátlan ideig eláll, így ideális választás az elsősegélynyújtáshoz.


HÁNYSZOR HASZNÁLHATÓ A PHYSICOOL BANDÁZS?
A bandázs 2 óra hűtést biztosít, majd ha teljesen megszáradt, újra és újra használható. Mivel a Physicool elszívja a hőt a testtől, a hűsítő hatást még a bandázs eltávolítása után is érezhető.


AZ 500 ML-ES PHYSICOOL HŰTŐFOLYADÉK HÁNY ALKALOMRA ELENGEDŐ?
Egy 500 ml-es palack körülbelül 8-12 teljes feltöltést tesz lehetővé egy A méretű bandázzsal, és 7-10 alkalmat egy B méretű
bandázzsal.


PERMETEZHETEM/ÖNTHETEM A HŰTŐFOLYADÉKOT EGYENESEN A BANDÁZSRA?
Igen, a hűtőfolyadék közvetlenül a bandázsra is használható, akár a végtagon, akár a csomagban van.

 

A PHYSICOOL IGÉNYEL ELŐZETES HŰTÉST?
Nem. Tarthatja a Physicool-t az autójában, a tornazsákjában, az eü.készletben, vagy bárhol máshol. A Physicool még a nyári melegben is azonnal készen áll, amikor szüksége van rá.


LEFEDHETEM-E A PHYSICOOL BANDÁZST HASZNÁLAT KÖZBEN?
Nem, mert a Physicool gyors párologtatással működik, amihez levegő áramlása szükséges. A kötés lefedése csökkenti a levegőellátást és a párolgás sebességét.

bottom of page